Autorondreis Duitsland - de mooiste autovakanties in Beieren

Van Würtzburg tot aan Füssen vindt men de Romantische Straße. Een aaneenschakeling van piepkleine dorpjes en verscholen stadjes en indrukwekkende architectuur in romantische steden. Rothenburg ob der Tauber is daar een sprekend voorbeeld van, een exponent van ongekend mooie architectuur. De natuur langs deze route is allesomvattend. Romantiek ondervindt men door in stilte te wandelen door uitgestrekte bossen. Sta stil bij de vele rimpelloze meren. Kijk vol verwondering naar de machtige toppen van de Beierse Alpen. Historisch Beieren. Terug in de tijd. Zeshonderd jaar voor onze jaartelling woonde hier een oeroude Germaanse stam. Een lang en roerig tijdperk van strijd volgde. Van de Romeinen tot aan Karel de Grote en de vele oorlogen tot aan 1918. Dat jaar betekende het einde van de monarchie en werd door toenmalige regeringsleider Eisner de Vrijstaat Beieren uitgeroepen. Beieren, een welvarend Bundesland dat economisch en politiek een grote invloed heeft binnen de Bondsrepubliek Duitsland. Ontdek de sporen van de veelbewogen Beierse geschiedenis. 1 

Duitsland - Beieren

Een modern 4-sterren hotel waar oud en modern hand in hand gaan. In de modernisering is mooi gebruikgemaakt van hout(beslag) voor een warme uitstraling en ziet u duidelijk architectonische en artistieke invloeden. Gelegen in de 'Altstadt' van Dinkelsbühl, om de hoek van Hotel Goldene Rose. Prachtig uitzicht op de binnenplaats van dit middeleeuwse stadje.

Duitsland - Beieren

Autorondreis door romantisch Beieren. Dé ideale ingrediënten voor een optimale vakantiebeleving vindt u in deze Duitsland autorondreis. Optimaal genieten met Rebel Travel!

Duitsland - Beieren

Autorondreis Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en Italië. Een echte aanrader onze autorondreis door 4 boeiende Eurolanden. Een ware ontdekkingsreis op hoog niveau. Klaar om door u ontdekt te worden!

Duitsland - Beieren

Hotel Zum Goldenen Ochse in het Beierse Frankenland, net onder Frankfurt gelegen. Perfecte gastvrijheid! Gelegen aan de rand van het park van het slot op slechts enkele minuten van de "Altstadt", het charmante centrum van Aschaffenburg. De rivier de Main loopt langs deze plaats. Geschikt voor het maken van wandelingen of om te fietsen!

Duitsland - Beieren

Het driesterren superior Hotel Turmwirt staat garant voor comfort en gastvrijheid, die overal in het hotel gevoeld kan worden. Het hotel is gebouwd in typisch Beierse stijl.

Duitsland - Beieren

Hotel Alte Post gelegen aan het dorpsplein van Oberammergau. Keurige kamers die over alle comfort beschikken. Prachtig hotel, aan de buitenkant typisch Beiers, binnen ontdekt u de vriendelijkheid en gastvrijheid die Beieren siert!

Duitsland - Beieren

Hotel Goldene Rose in Dinkelsbühl, prachtig vakwerkhuis aan de beroemde Romantische Strasse. Deze romantische maar ook historische omgeving maakt uw vakantie bijzonder. Ga lekker met de auto op pad en maak een prachtige autorondrit uit onze Rebel Travel Master.

Duitsland - Beieren

Een heerlijk welkom in Parkhotel Luisenbad in Bad Reichenhall dat is wat u hier te wachten staat. Warme ontvangst, prima verzorgde kamer, hotelzwembad van 28 graden en een voortreffelijke keuken. Moet ik nog meer zeggen of boekt u hier gewoon een prima verzorgd verblijf?

Duitsland - Beieren

Het historische Hotel Eisenhut is een luxe 4-sterrenhotel op een toplocatie in het centrum van Rothenburg ob der Tauber. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden, zoals het stadhuis Rothenburg, Weihnachtsmuseum Kathe Wohlfahrt en Burggarten.
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1