Home - Frankrijk - Bourgondië

Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Bourgondië

Bourgondië is onmiskenbaar dé Franse wijnstreek bij uitstek. De diversiteit in grondsoorten vormt de basis van de verschillende Bourgondische wijnen. De Côte d'Or, Côte de Beaune en Côte Chalonnaise zijn natuurlijk populair. Maar Mâconnais, Beaujolais en Chablis behoren tot de meest gedronken wijn van Bourgondië. Tussen Baune en Dijon ligt het kasteel op het wijngoed Clos de Vougeot, zetel van het broederschap ‘Confrèrie des Chevalliers du Tastevin’.


 1 

Frankrijk - Lorraine & Champagne

Autorondreis proeven in Champagne, Bourgogne en Elzas. Een unieke autorondreis langs drie bijzondere Franse wijnlandstreken. Uw smaakpappillen krijgen het nog moeilijk met het proeven van al deze lekkere wijnen. Wij zeggen daarom ook, santé!

Frankrijk - Loire

Autorondreis kastelen en wijnen Loiredal en Bourgondië. Ontdek in 9 dagen het fantastische Loiredal en het indrukwekkende Bourgondië. Handige excursietips ontvangt u er gratis bij! Boek en ervaar zelf.

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis un Tour de France. Zin in een verrassende lange autorondreis naar Frankrijk? Boek dan nu onze hotelrondreis Un Tour de France en geniet van interessante autorondritten met mooie excursies. Geweldige kennismaking met een fijn vakantieland!

Frankrijk - Bourgondië

Hotel des Trois Maures in Couches gelegen in de wijnstreek Bourgogne heet u van harte welkom. U kunt met uw persoonlijke Rebel Travel Routemaster weer prachtige rondritten maken. Boekt u halfpension, dan sluit u de dag af met een lekker diner onder het genot van typisch Frans wijntje!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1