Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in De Elzas

Zie de Elzas als een Frans diner. Rijk geserveerd met wonderbaarlijk natuurschoon. Geflankeerd door de beroemde wijnstokken van de Pinot Gris en Pinot Noir. Als dessert serveert de Elzas de toerist een melange van stedelijke architectuur, eeuwenoude historie en verfijnde cultuur. Om van dit bijzondere diner optimaal te genieten, doet u er goed aan om de geschiedenis van Haut Koenigsbourg te beleven, het natuurschoon van de Grand Ballon te ervaren en het oude stadscentrum van Colmar te bezoeken. 1 

Duitsland - Neckardal

Autorondreis Neckardal, Alpen en de Elzas. Unieke autorondreis langs het Duitse Neckardal, de Zwitserse Alpen en de Franse Elzas. Een rondrit waarbij u geniet van afwisselende hotels, verschillende landschappen en een heerlijke keuken!

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis Vogezen en de Elzas. Zwerven door de Vogezen en de Elzas, dat klinkt toch al heerlijk? Twee tophotels heten u van harte welkom. Het ontbreekt u aan niets in deze autorondreis. Tip; gewoon boeken!

Frankrijk - Lorraine & Champagne

Autorondreis proeven in Champagne, Bourgogne en Elzas. Een unieke autorondreis langs drie bijzondere Franse wijnlandstreken. Uw smaakpappillen krijgen het nog moeilijk met het proeven van al deze lekkere wijnen. Wij zeggen daarom ook, santé!

Frankrijk - De Elzas

Een luxe driesterren hotel direct gelegen in de Elzas omgeven door natuur en cultuur. En ook de wijnproevers zitten hier prima. Guebwiller staat bekend als echt wijnstadje, kortom ga het ontdekken in hotel Les Rives.
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1