Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Loire

Een vlakke kustomgeving met een scala aan vakantiefaciliteiten. Paardrijden, surfen, alle typen boten, catamarans, eilboten, zeevissen, golfen en zeker ook wandelen en fietsen. Met de auto bent u in de kortste keren in La Baule, Pornic, St. Nazaire, Nantes en zelfs La Roche sur Yon. Beroemd zijn de unieke Terre de Sel zoutvelden bij Guérlande. Volgt u verder de Rebel Travel Route Master, dan brengt deze u naar de mooiste plekjes van Loire-Atlantique.


 1 

Frankrijk - Normandië

Autorondreis Côte Atlantique, Normandië en de Loire Maak kennis met Normandië, Bretagne en de Loire Atlantique in deze bijzondere hotelrondreis. Wij kunnen alleen maar zeggen, laat u verrassen en reserveer!

Frankrijk - Loire

Autorondreis kastelen en wijnen Loiredal en Bourgondië. Ontdek in 9 dagen het fantastische Loiredal en het indrukwekkende Bourgondië. Handige excursietips ontvangt u er gratis bij! Boek en ervaar zelf.

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis un Tour de France. Zin in een verrassende lange autorondreis naar Frankrijk? Boek dan nu onze hotelrondreis Un Tour de France en geniet van interessante autorondritten met mooie excursies. Geweldige kennismaking met een fijn vakantieland!

Frankrijk - Loire

Grand Hôtel de Tours ligt op korte afstand van de historische binnenstad van Tours. Een uitstekend vertrekpunt voor het ontdekken van zowel Tours als deze streek. Een prachtig gebouw uit 1927. Het hotel is recent van kop tot staart gerenoveerd. De inrichting is modern en eigentijds geïnspireerd door de art-deco stijl.

Frankrijk - Loire

Uitzicht op het strand en de oceaan vanuit hotel Beryl, dit is toch ideaal? De kamers zijn modern uitgerust en u kunt zelfs kiezen voor een kamer met zeezijde, wakker worden met de geuren van de zee, wat is er nu mooier?

Frankrijk - Loire

Hotel Best Western l'Artist is gelegen in de Loirestad Tours. Een perfect stadshotel van waaruit u prima de historische stad kunt verkennen en de prachtige omgeving. U vindt hier mooie kastelen en wijnroutes. Ontdek dit heerlijke hotel en reserveer!

Frankrijk - Loire

Hotel Saint Julien ligt in het centrum van Angers aan een gezellig plein. Moderne architectuur en traditionele charme gaan hier hand in hand.
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1