Home - Frankrijk - Lorraine & Champagne

Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Lorraine & Champagne

Champagne, een rijk gezegende Franse druivenprovincie. Het land van bijna eindeloze wijngaarden. De met dauw beslagen druiventrossen worden met grote zorg gekweekt en verwerkt tot de bijna niet te betalen mousserende wijnen. Opgeslagen en in stilte rijpend in koele vochtige onderaardse kelders van de wereldberoemde champagnehuizen. Net zo beroemd zijn de steden Reims en Epernay. Maar vooral wordt de pure natuurlijke schoonheid van de Champagnestreek gewaardeerd.


 1 

Frankrijk - Lorraine & Champagne

Autorondreis proeven in Champagne, Bourgogne en Elzas. Een unieke autorondreis langs drie bijzondere Franse wijnlandstreken. Uw smaakpappillen krijgen het nog moeilijk met het proeven van al deze lekkere wijnen. Wij zeggen daarom ook, santé!

Frankrijk - Lorraine & Champagne

Gelegen in de druivenprovincie Champagne ligt hotel Les Clos de Mutigny in La Chaussée sur Marne. U wordt verrast door de prachtige hoteltuin aangrenzend aan het park. Ziet u zich al zitten op het hotelterras nippend aan een heerlijk glas wijn?

Frankrijk - Lorraine & Champagne

Auberge des Moissons is een heerlijk rustig gelegen 3-sterren hotel. Geniet van de heerlijke culinaire verwennerij in het restaurant, dat van maandag t/m zaterdag open is. Op zaterdag en zondag kunt u ook een heerlijke lunch gebruiken. Onder het genot van een een zonnetje en een glas van de Champagne-kaart. Het grote genieten kan beginnen!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1