Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Provence

Een machtig ruwe, soms gepolijste schenking der natuur, de Provence, het gebied tussen de Middellandse Zee, het Rhônedal en Italië. Lavendelvelden geuren aangenaam en de Provençaalse kruiden worden geoogst. Hier rijken de Alpentoppen tot in de hemel. Ontdek Provençaalse steden met de pittoreske pleintjes en fonteinen, waar de parfum van de Provence op elke straathoek u tegemoetkomt. De Provence; producent van bekende wijnen als Châteauneuf du Pape, Côtes du Rhône en Gigondas.


 1 

Frankrijk - Haute Savoie

Autorondreis Haute Savoie, Provence en de Côte d'Azur. Bezoek de best bezochte vakantiestreken van Frankrijk. De Haute Savoie, het mooie Lac d'Annecy, de geurende Provence en om de reis in stijl af te sluiten het mondaine Côte d'Azur. Zin in? Gewoon reserveren.

Frankrijk - Provence

Hôtel le Glacier ligt in de Provence in het stadshart van Orange. Binnen 4 minuten lopen bent u bij het oude Romeinse theater. Aan een rustige en bloemrijke binnenplaats wordt u welkom geheten door de familie Baudoin. Vanuit hotel le Glacier kunt u gemakkelijk de Provence met haar pittoreske pleintjes en dorpjes verkennen!

Frankrijk - Provence

Schitterend driesterren hotel genaamd het Best Western la Marina gelegen in de jachthaven van Saint Raphaël. Heerlijk genieten aan de Zuid Franse kust van de zon, zee en de adembenemende stranden met kleine baaitjes. Dat is toch het vakantiegevoel!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1