Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Riviera

De Riviera, ook wel de Côte d'Azur genoemd, loopt van Kaap Camarat bij St. Tropez tot aan de Italiaanse grens. Deze streek staat bekend als een van de duurste en meest luxueuze plekken ter wereld. Het fijne zandstrand, de blakende zon en de altijd blauwe Middellandse Zee, dat is de uitnodiging om vooral niet te haasten en alleen maar te relaxen. Een tripje naar het achterland, St.Tropez, Fréjus en het mondaine Nice liggen nu binnen uw bereik.


 1 

Frankrijk - Haute Savoie

Autorondreis Haute Savoie, Provence en de Côte d'Azur. Bezoek de best bezochte vakantiestreken van Frankrijk. De Haute Savoie, het mooie Lac d'Annecy, de geurende Provence en om de reis in stijl af te sluiten het mondaine Côte d'Azur. Zin in? Gewoon reserveren.

Frankrijk - Riviera

Hotel Les Jardins de Sainte Maxime aan de Golf van Saint Tropez in de Côte d'Azur heet u hartelijk welkom. Op slechts 300 meter van het strand met de stralende zon en de prachtige zee is dit een waar paradijs. Ervaar het zelf en reserveer!

Frankrijk - Riviera

Het charmante hotel Le Petit Prince ligt heel toepasselijk aan de dat heel toepasselijk aan de Avenue de Saint-Exupéry. Op slechts 50 meter van het strand met de stralende zon en de prachtige zee.
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1