Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Vogezen

De Haute Vosges, of wel de Hoge Vogezen. De wieg van de rivieren Meurthe, Moezel en Saonne en stroomgebied van de Maas. Als toeristisch centrum is Gerardmèr de meest bekende. De hoofdstad van dit département, Epinal en St. Dié met de abdijkerken vormen de stedelijke hoogtepunten in dit bosrijke, glooiend landschappelijke sieraad. De natuurlijke waterbronnen van Vittel en Bains-les-Bains zijn wereldberoemd en maken deze stadjes tot gewilde kuuroorden. In de bijzondere architectuur is het mondaine karakter en rijke verleden bewaard gebleven. 1 

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis Vogezen en de Elzas. Zwerven door de Vogezen en de Elzas, dat klinkt toch al heerlijk? Twee tophotels heten u van harte welkom. Het ontbreekt u aan niets in deze autorondreis. Tip; gewoon boeken!

België - Maasvallei

Autorondreis België, Frankrijk en Luxemburg. Comfortabele afstanden maken deze rondreis extra ontspannen. Bijzondere combinatie van Wallonië, Vogezen en de Luxemburgse Ardennen. Gewoon boeken!

Zwitserland - Zentral Schweiz

Autorondreis Neckardal, Zwitsers Alpenmassief en de Franse Vogezen. Een echte mini Europa tour in één rondreis met verrassende verschillen. Of te wel optimaal genieten in deze autorondreis van Rebel Travel! Alleen nog even reserveren.

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis un Tour de France. Zin in een verrassende lange autorondreis naar Frankrijk? Boek dan nu onze hotelrondreis Un Tour de France en geniet van interessante autorondritten met mooie excursies. Geweldige kennismaking met een fijn vakantieland!

Frankrijk - Vogezen

Hotel La Residence is gelegen in de Vogezen op een privé-terrein van 2000m2 en is een échte parel. De keuken van dit hotel staat in de wijde omgeving bekend, dus wij willen u zeker aanraden om hier halfpension te boeken. U zult hier geen spijt van krijgen!

Frankrijk - Vogezen

L'Aubergade is een kleinschalig verzorgd hotel en heeft een centrale en rustige ligging. Tegenover het Office du tourisme en op ongeveer 500 meter afstand van het meer. Het ideale adres voor een rustgevend en ontspannen verblijf in de bergen!

Frankrijk - Vogezen

Dit 3-sterren familiehotel ligt op een aantal stappen afstand van het het meer en het centrum. Het is een charmant en zeer net onderhouden hotel in een betoverende omgeving tussen meren en bergen!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1