Weekvoordeel bij Rebel Travel

Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een divers aanbod aan autorondreizen door Europa. Dagelijks vertrek, unieke tours naar de hotels maar ook ter plaatse. Kleinschalige familie hotels, sfeervol en gastvrij! Geniet van een autorondreis met Rebel Travel, uw autorondreis specialist! 

Frankrijk - Vogezen

Heerlijk genieten in de Elzas en de Vogezen! Twee heerlijke hotels heten u van harte welkom. Tip; proef de heerlijke wijnen die deze beide streken rijk zijn!

Italië - Liguria

Zomers vakantie vieren aan de Ligurische kust? Reserveer dan deze autorondreis Italië. Zomerse temperaturen, warm zeewater en een prachtig strand maken deze rondreis meer dan compleet!

Duitsland - Rhön

Twee bijzondere regio's in Duitsland, autorondreis de Rhön en de Harz. Op geringe afstand maar er toch helemaal uit. Aanrader; op de motor ook goed te doen.

België - Maasvallei

Dichtbij huis maar toch even lekker weg? Reserveer dan onze autorondreis België, Frankrijk en Luxemburg. Dichtbij genieten ook dat is Rebel Travel!

Duitsland - Mecklenburg-Vorpommern

Eengroot favoriet onder onze Rebel Travel reiziger! Unieke combinatie van de Hanzesteden met het indrukwekkende eiland Rügen!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Cheap TicketUnigarant

Sunny Cars autohuur