Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een divers aanbod aan autorondreizen door Europa. Dagelijks vertrek, unieke tours naar de hotels maar ook ter plaatse. Kleinschalige familie hotels, sfeervol en gastvrij! Geniet van een autorondreis met Rebel Travel, uw autorondreis specialist! 

Luxemburg

Geweldige kennismaking met 2 dichtbij landen. Maak kennis met het fijne Luxemburg en het altijd mooie Moezeldal. U wordt getrakteerd op kastelen, heerlijke wijnen en ook nog eens een mooie natuur! Dit vraagt om, reserveren!

Oostenrijk - Tirol

Maak kennis met het Salzburgerland en Tirol. U ontdekt de mooiste bergpanorama's en een schitterende natuur. U verblijft in 2 comforthotels die u graag als gast verwelkomen! U dient alleen nog even te boeken!

Frankrijk - Vogezen

Heerlijk genieten in de Elzas en de Vogezen! Twee heerlijke hotels heten u van harte welkom. Tip; proef de heerlijke wijnen die deze beide streken rijk zijn!

België - Maasvallei

Dichtbij huis maar toch even lekker weg? Reserveer dan onze autorondreis België, Frankrijk en Luxemburg. Dichtbij genieten ook dat is Rebel Travel!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Cheap TicketUnigarant

Sunny Cars autohuur