Weekvoordeel bij Rebel Travel

Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een divers aanbod aan autorondreizen door Europa. Dagelijks vertrek, unieke rondritten naar de hotels maar ook ter plaatse. Kleinschalige familie hotels, sfeervol en gastvrij! Geniet van een autorondreis met Rebel Travel, uw autorondreis specialist! 

Slovenië

Het verschil moet er zijn. Dat ontdekt u direct in deze autorondreis verrassing. Een bijzondere combinatie tussen Slovenië, Kroatië en Istrië. Zeer geliefd onder de Rebel Travel reiziger. Ik zou zeggen laat u verrassen in deze verrassende autorondreis!

Italië - Toscane

Een autorondreis die u eigenlijk niet mag overslaan. Viersterren luxe in vier Italiaanse provincies. Wat dacht u van ruig bergmassief, Toscaanse bloemenpracht en een rijke cultuur? Een rasechte viersterren ervaring reserveert u bij Rebel Travel!

Italië - Toscane

Rebel Travel heet u van harte welkom in hotel Silla in Florence. Hotel Silla, in het centrum aan de rivier de Arno met zicht op de historische gebouwen van deze eeuwenoude stad. Boek snel een heerlijk verblijf in dit fijne stadshotel!

Oostenrijk - Bregenzerwoud

Een veelbelovende actieve Oostenrijk vakantie vindt u in het Bregenzerwoud en het Tiroler zonneplateau. Een combinatie van puur natuur en eeuwenoude tradities maken dit een aantrekkelijke autorondreis. Actief genieten bij Rebel Travel!

Duitsland - Beieren

Een optimale belevenis is deze romantische autorondreis. Prachtige autorondritten door het veelzijdige Beieren. Daarnaast verblijft u in zorgvuldig geselecteerde hotels. Kortom echt genieten doet u toch echt met Rebel Travel!

Frankrijk - Normandië

Een uniek stukje Frankrijk vindt u in onze autorondreis Normandië. Gevarieerde kustlijn en een glooiend heuvelland maken deze autorondreis tot een onvergetelijke ervaring. Benieuwd geworden? Bekijk, boek en ervaar!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen

Rebel Travel

Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Cheap TicketUnigarant

Sunny Cars autohuur