Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een ruim aanbod aan voordelige hotelrondreizen door Europa. Met de auto op pad langs kleinschalige familiehotels. Uiteraard goed gedocumenteerd met onze unieke routebeschrijving. Boek uw reis met Rebel Travel, dé autorondreis specialist!  

Frankrijk - Normandië

Hoe klinkt een prachtige kustlijn met een schitterend heuvelland in de oren? Fantastisch toch. Reserveer dan deze autorondreis en maak kennis met een uniek stukje Frankrijk, Normandië!

Italië - Liguria

Zomers vakantie vieren aan de Ligurische kust? Reserveer dan deze autorondreis Italië. Zomerse temperaturen, warm zeewater en een prachtig strand maken deze rondreis meer dan compleet!

Duitsland - Moezel

7 dagen verrassend op pad langs de Rijn en de Moezel. Niet te ver weg maar er wel heerlijk tussenuit. Geniet van een zalig Moezelwijntje op een zonnig terras, gewoon boeken!

Oostenrijk - Tirol

Hoe klinkt gastvrije verwenning, verbazing en opwinding, dat kan toch alleen maar een schitterende reiservaring worden? Reserveer en ervaar het zelf!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Tix.nlUnigarant

Sunny Cars autohuur