Verrassende rondreizen door Europa!

Ruim 50 autorondreizen staan klaar om door u ontdekt te worden. Goed gedocumenteerd op pad met uw eigen auto of motor dat is Rebel Travel! Dichtbij of ver weg. Bekijk ons aanbod en trek er heerlijk op uit met Rebel Travel! 

Duitsland - Beieren

Beleef de betoverend mooie kerstmarkt in Dinkelsbühl. Eén en al warme gezelligheid, fonkelende lichtjes, lekker eten en drinken en de typische kerst- en cadeauartikelen, zoals Dinkelsbühler keramiek, schapenvacht producten, houten speelgoed en kruiden. U overnacht in hotel Goldene Rose op het marktplein. Romantischer dan dat wordt het niet!

Duitsland - Noordrijn-Westfalen

Eén van de grootste kerstmarkten van Duitsland vindt u in Keulen. U zult gefascineerd zijn door de talloze marktkraampjes, (inter)nationale specialiteiten, sfeervolle kerstconcerten en podiumshows, de 'kribbenweg' en de grote ijsbaan op de Heumarkt. Hier staan u maar liefst zeven heel bijzondere kerstmarkten te wachten.

Duitsland - Noordrijn-Westfalen

De grote stad verandert in een dorp van peperkoekhuisjes! Vanaf 23 november is Düsseldorf weer feestelijk verlicht en ruikt het overal naar heerlijke kerstlekkernijen, zoals Zimtsterne (kaneelkoekjes), Reibekuchen (aardappelpannenkoeken), warme chocolademelk en Glühwein.

Duitsland - Noordrijn-Westfalen

Vanaf half november is het weer zover: de kerstmarkt in het CentrO in Oberhausen Promenade opent haar deuren opent. De meer dan 110 kerstkraampjes, alpine muziek, een winters sneeuwlandschap, gezellige après ski, kleurrijke Santa's Village of een ritje in de dromerige elfentrein brengen u in de kersstemming. Een ideale kerstmarkt voor gezinnen.

* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Tix.nl

Sunny Cars autohuur