Rebel Travel bestaat 20 jaar! En dat vieren we!

In 2016 bestaat Rebel Travel 20 jaar. Dat vieren we met mooie aanbiedingen en verlaagde prijzen! Zo betaalt u niet € 22,50, maar slechts € 20 reserveringskosten. Bovendien hebben we een speciale jubileumrondreis met maar liefst 20% korting! 

Oostenrijk - Tirol

Autorondreis Tirol en Salzburgerland. Schitterende autorondreis, groot favoriet. De ideale combinatie van bergpanorama's en een adembenemende natuur! Reserveer en ontdek het zelf.

Jubileumrondreis! Rebel Travel bestaat 20 jaar. En dat vieren we! Op deze speciale jubileumrondreis ontvangt u maar liefst 20% korting! Na boeking ontvangt u van ons een aangepaste factuur met de korting erin verwerkt.

Duitsland - Zwarte woud

Autorondreis in 3 bijzondere landen. Lang, leuk en lekker dat is deze vakantieproeverij door drie bijzondere landen. Prachtige autorondritten maken deze autorondreis tot een ultiem genot!

Oostenrijk - Bregenzerwoud

Autorondreis Bregenzerwoud en Tirol. Veelbelovende Oostenrijk rondreis waarbij puur natuur, welkome gastvrijheid en eeuwenoude tradities prima samenkomen. Actief genieten met Rebel Travel!

Duitsland - Westerwald

Autorondreis Westerwald en de Harz. Sfeervolle stadjes en een prachtige natuur maken deze rondreis uniek. Maak kennis met het groene Westerwald en de Harz. Ontdek Duitsland met Rebel Travel!

* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Tix.nl

Sunny Cars autohuur