Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een ruim aanbod aan voordelige hotelrondreizen door Europa. Met de auto op pad langs kleinschalige familiehotels. Uiteraard goed gedocumenteerd met onze unieke routebeschrijving. Boek uw reis met Rebel Travel, dé autorondreis specialist!  

Spanje - Cantabrië

Zonneschijn in Spaans Cantabrië, dat klinkt toch heerlijk? Perfecte combinatie van het achterland met de bijzondere Golf van Biskaje. Boek en ervaar het!

Duitsland - Beieren

Vakantie vieren op hoog niveau? Reserveer dan onze autorondreis kennismaking met 4 Eurolanden. Een geweldige vakantiebeleving klaar om door u ontdekt te worden!

Italië - Süd-Tirol

Verrassend voordelig is onze autorondreis naar de Alpen, zonnige Rivièra en heldere meren. Geniet van deze geweldige rondreis al vanaf € 404,- per persoon!

Duitsland - Thüringen

Kris kras door het Duits Middelgebergte. Ontspannen onderweg en prachtige rondritten, dat is toch geweldig? Boek nu deze autorondreis en ontdek hoe mooi Duitsland is!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Tix.nlUnigarant

Sunny Cars autohuur