Weekvoordeel bij Rebel Travel

Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een divers aanbod aan autorondreizen door Europa. Dagelijks vertrek, unieke tours naar de hotels maar ook ter plaatse. Kleinschalige familie hotels, sfeervol en gastvrij! Geniet van een autorondreis met Rebel Travel, uw autorondreis specialist! 

Zwitserland - Zentral Schweiz

Een echte mini Europa tour in één autorondreis. Maak kennis met het Neckardal, Zwitsers Alpenmassief en de Franse Vogezen. Optimaal genieten bij Rebel Travel, hoe kan het ook anders!

Frankrijk - Vogezen

Heerlijk genieten in de Elzas en de Vogezen! Twee heerlijke hotels heten u van harte welkom. Tip; proef de heerlijke wijnen die deze beide streken rijk zijn!

Italië - Toscane

Toscane en Umbrië dat is cultuur ten top. Maar dat is ook een adembenemende natuur en culinaire verwennerij. Boek deze autorondreis en ervaar het zelf!

Duitsland - Thüringen

Een top autorondreis Duitsland dat is onze rondreis kris kras door het Duits Middelgebergte. Wij trakteren u op fijne hotels, prachtige rondritten of te wel ontspannen onderweg met Rebel Travel!

Oostenrijk - Tirol

Van harte welkom in Oostenrijk. In deze autorondreis trakteren wij u op het Salzburgerland en Tirol. Als slagroom op de taart hebben wij 2 heerlijke comforthotels die staan te popelen om u als gast te ontvangen. Alleen nog even boeken!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Cheap TicketUnigarant

Sunny Cars autohuur