Rebel Travel bestaat 20 jaar en dat gaan we vieren!

Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van een flyer die u binnenkort ontvangt. Tevens krijgen we een nieuwe website. We verlagen de reserveringskosten in 2016 van € 22,50 naar € 20,00. De prijzen zijn verlaagd en er wordt begin februari een nieuwe website geïntroduceerd. Volgt u ons ook al op Facebook en Twitter? Onder onze volgers verloten we een reischeque van € 25,00! Houd ons dus goed in de gaten, er gaan nog meer mooie acties aankomen! 

Duitsland - Zwarte woud

Autorondreis in 3 bijzondere landen. Lang, leuk en lekker dat is deze vakantieproeverij door drie bijzondere landen. Prachtige autorondritten maken deze autorondreis tot een ultiem genot!

Oostenrijk - Bregenzerwoud

Autorondreis Bregenzerwoud en Tirol. Veelbelovende Oostenrijk rondreis waarbij puur natuur, welkome gastvrijheid en eeuwenoude tradities prima samenkomen. Actief genieten met Rebel Travel!

Duitsland - Westerwald

Autorondreis Westerwald en de Harz. Sfeervolle stadjes en een prachtige natuur maken deze rondreis uniek. Maak kennis met het groene Westerwald en de Harz. Ontdek Duitsland met Rebel Travel!

* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Tix.nlUnigarant

Sunny Cars autohuur