Weekvoordeel bij Rebel Travel

Verrassend persoonlijk, dat is Rebel Travel!

Een divers aanbod aan autorondreizen door Europa. Dagelijks vertrek, unieke tours naar de hotels maar ook ter plaatse. Kleinschalige familie hotels, sfeervol en gastvrij! Geniet van een autorondreis met Rebel Travel, uw autorondreis specialist! 

Duitsland - Rhön

Twee bijzondere regio's in Duitsland, autorondreis de Rhön en de Harz. Op geringe afstand maar er toch helemaal uit. Aanrader; op de motor ook goed te doen.

Italië - Liguria

Zomers vakantie vieren aan de Ligurische kust? Reserveer dan deze autorondreis Italië. Zomerse temperaturen, warm zeewater en een prachtig strand maken deze rondreis meer dan compleet!

Frankrijk - Normandië

Hoe klinkt een prachtige kustlijn met een schitterend heuvelland in de oren? Fantastisch toch. Reserveer dan deze autorondreis en maak kennis met een uniek stukje Frankrijk, Normandië!

Duitsland - Beieren

Een optimale belevenis is deze romantische autorondreis Duitsland. Prachtige rondritten door het veelzijdige Beieren. Kortom echt genieten doet u toch echt met Rebel Travel!

Oostenrijk - Tirol

Van harte welkom in Oostenrijk. In deze autorondreis trakteren wij u op het Salzburgerland en Tirol. Als slagroom op de taart hebben wij 2 heerlijke comforthotels die staan te popelen om u als gast te ontvangen. Alleen nog even boeken!

* exclusief eenmalig € 22,50 reserveringskosten en toeristenbelasting.
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Rebel Travel reisgids

Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Cheap TicketUnigarant

Sunny Cars autohuur