Actief

Wandelvakantie, fietsvakantie, fietsrondreis, of een combinatie fiets-wandelvakantie. Bij Rebel Travel betekent Actief de ideale vakantie voor doeners die ter plaatse het liefst de wandelschoenen aantrekken of op de pedalen stappen. Een vakantie waarbij u kunt ontspannen door gezonde inspanning! Wandelen in het glooiend Duits Middelgebergte of toch liever in het Oostenrijkse Tirol of Niederösterreich? De traditionele fietsvakantie van Passau langs 'Die schöne Blaue Donau' naar Wenen, is slechts één voorbeeld van een fietsrondreis. Rebel Travel is er voor uw wandelvakantie, fietsvakantie of fietsrondreis in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. 

 1 

Duitsland - Westerwald

Autorondreis verrassend Westerwald en het Rothaargebergte. Autorondreis en wandelarrangement in één. Speciaal samengesteld voor de actieve Rebel Travel vakantieganger. Heerlijk uitrusten en ontspannen genieten!

Oostenrijk - Niederösterreich

Fietsen langs de Donau Actief op pad met de fiets, ook dat is Rebel Travel! In 8 dagen fietst u langs de Donau en eindigt in de prachtige stad Wenen. Absoluut aan te raden!

Oostenrijk - Bregenzerwoud

Fietsrondreis relaxen fietsen langs de Bodensee. Op de fiets de Bodensee verkennen, wat is nu mooier? U fietst 7 dagen langs een vastgestelde route en ontdekt prachtige steden en dorpen. Maak uw reis helemaal compleet met ons halfpension arrangement. Elke avond een verzorgd diner!

Oostenrijk - Oberösterreich

Fiets en Wandelrondreis in Neustift, Oostenrijk. Een ideale combinatie van fietsen en wandelen in Oostenrijk. Al wandelend en fietsend ontdekt u deze prachtige omgeving. Wanneer u halfpension boekt, schuift u elke avond aan voor een verzorgd diner. Heerlijk toch!

Oostenrijk - Karinthië

Fietsrondreis door het Draudal en Karinthië. In deze fietsvakantie langs de Oostenrijkse Drau ontdekt u Oost Tirol met al haar beautyspots. Onderweg maakt u kennis met een vruchtbaar landschap en bijzondere steden. Ook dit is Rebel Travel!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1 
Landen
Rebel Travel
Goed gedocumenteerd op vakantie met eigen auto. Logeren in prima hotels. Zelf excursies maken met veel interessante plaatselijke informatie, gratis verstrekt door Rebel Travel. Dat is de logische essentie van een Rebel Travel autovakantie!.


Klik hier voor de Rebel Travel Nieuwsbrief

FlyDrive met Rebel Travel en Tix.nl

Sunny Cars autohuur