Rebel Travel en Corona

Wie zijn wij

Rebel Travel is al meer dan 22 jaar gespecialiseerd in autorondreizen. In 1998 verzorgde Rebel Travel zijn eerste auto rondreis en sindsdien zijn er meer dan 15.000 autorondreizen geboekt. Van een weekendje weg tot een 20-daagse rondreis door heel Europa. Een mooie prestatie! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe rondreizen en hotels die passen bij de wensen van onze gasten.

Kwaliteit en zekerheid

In de 22 jaar van ons bestaan zoeken we nog altijd naar de optimale kwaliteit. Wij zijn een no nonsens bedrijf waarbij wij de klant en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens elke reis kunnen er dingen gebeuren die niet aan de kwaliteit of verwachting voldoen en wij streven er naar om samen met de gast een passende oplossing te vinden.

Na 22 jaar lid te zijn geweest van de SGR hebben wij besloten om ons lidmaatschap bij de SGR op te zeggen. Dit gezien de SGR extra toeslagen gaat doorbereken aan de consument en deze hogere contributie past niet meer bij ons beleid.

Zekerheid: 22 jaar uw autospecialist biedt u zekerheid. Bekijk onze reisvoorwaarden en bij vragen of twijfels staan wij altijd voor u klaar per telefoon of per e-mail.

Corona voorwaarden

Mocht uw reis geen doorgang kunnen vinden in verband met het Coronavirus dan zullen wij u hier tijdig over informeren. Als er een negatief reisadvies geldt dan kunt u kiezen voor geld terug.
Dit is mogelijk als de bestemming waar u door heen moet rijden tijdens uw rondreis of uw eindbestemming een code oranje of rood heeft.

Mocht u zelf Corona krijgen voor vertrek dan dit valt niet onder de Coronadekking. Onder deze Coronadekking valt alleen alles wat met de rondreis zelf te maken heeft. Mocht u halverwege de vakantie uw reis moeten afbreken door een negatief reisadvies of gesloten grenzen dan ontvangt u de gemiste dagen retour.

Veilig boeken

Gezien het Coronavirus nog onder ons is, kunt u wel alvast uw rondreis boeken die u altijd al wilde maken. Helaas is het Coronavirus nog niet weg, maar middels de start van het vaccineren zijn er weer lichtpunten voor het nieuwe jaar. U kunt bij ons veilig en zonder risico alvast uw droomrondreis boeken. U betaalt slechts een aanbetaling van 10% van de totaalsom en 10 dagen voor vertrek betaalt u de restbetaling.

Mocht er in deze 10 dagen voor vertrek toch een negatief reisadvies komen voor uw bestemming dan heeft u de keuze uit het retourneren van de betaling, u kunt omboeken naar een andere bestemming of datum of u kunt kiezen uit een voucher met 10% extra waarde. U kunt zelf beslissen wat het beste voor u is.

Ons advies

Wij adviseren om nog even af te wachten met het definitief boeken van uw rondreis totdat er meer bekend is over de situatie in verschillende landen. Uiteraard voorzien wij u al wel graag van informatie en advies over de rondreizen uit ons ruime assortiment.

Wij verwachten dat de maanden april, mei, juni en september /oktober een mooie periode is om uw rondreis voor dit jaar te plannen en zo de grote drukte van het hoogseizoen te ontlopen.

Het belangrijkst is dat het een autorondreis is waar u met volle teugen van kunt genieten!

Bel of e-mail

Bekijk onze website met het inspirerende aanbod voor 2021. Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer (070) 710 14 20 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@rebeltravel.nl.

Rebel Travel en Corona

Veilig boeken
Slechts 10 % aanbetalen
Ruime keuze aan rondreizen