Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Rebel Travel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in autorondreizen. In 1998 verzorgde Rebel Travel zijn eerste auto rondreis en sindsdien zijn er meer dan 15.000 autorondreizen geboekt. Van een weekendje weg tot een 20-daagse rondreis door heel Europa. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe rondreizen en hotels die passen bij de wensen van onze gasten.

Kwaliteit en zekerheid

In de 25 jaar van ons bestaan zoeken we nog altijd naar de optimale kwaliteit. Wij zijn een no nonsens bedrijf waarbij wij de klant en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Na 23 jaar lid te zijn geweest van de SGR hebben wij besloten om ons lidmaatschap bij de SGR op te zeggen. Dit aangezien de SGR extra toeslagen gaat doorbereken aan de consument en deze hogere contributie past niet meer bij ons beleid.

Zekerheid: 25 jaar uw autospecialist biedt u zekerheid. Bekijk onze reisvoorwaarden en bij vragen of twijfels staan wij altijd voor u klaar per telefoon of per e-mail.

Bel of e-mail

Bekijk onze website met het inspirerende aanbod voor 2023. Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer (070) 710 14 20 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@rebeltravel.nl.

Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar ervaring
Vele populaire bestemmingen
Ruime keuze aan autorondreizen
Veel tips en bezienswaardigheden