Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Bretagne

Zo heerlijk Frans en toch ook weer zo eigen Bretons. Verrassend is de kustlijn en vermaard het kustdeel Côte de Granit-Rose waar de unieke lichtval de granietrotsen roze doet opkleuren. Authentieke badplaatsen als St. Malo, Binic, Dinard, Trébeurden en Trécastel Plage spreken tot ieders verbeelding. Drooggevallen bootjes aan de kust en kleine karakteristieke stadjes vormen de charme van het Bretonse landschap. De megalieten rijen bij Carnac en de rechtopstaande menhirs zijn de stille getuigen van de oergeschiedenis in dit prachtige deel van Frankrijk. 1 

Frankrijk - Normandië

Autorondreis Côte Atlantique, Normandië en de Loire Maak kennis met Normandië, Bretagne en de Loire Atlantique in deze bijzondere hotelrondreis. Wij kunnen alleen maar zeggen, laat u verrassen en reserveer!

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis un Tour de France. Zin in een verrassende lange autorondreis naar Frankrijk? Boek dan nu onze hotelrondreis Un Tour de France en geniet van interessante autorondritten met mooie excursies. Geweldige kennismaking met een fijn vakantieland!

Frankrijk - Bretagne

Centraal gelegen in de streek Bretagne is hotel Balmoral in Dinard. Met haar klassieke facade bent u dubbel verrast als u naar binnen loopt en de mooie en vooral moderne inrichting ziet. Fraai stadshotel om alle geschiedenis en natuur van Bretagne te ontdekken!

Frankrijk - Bretagne

Het 3-sterrenhotel Hôtel de la Plage ligt direct aan zee in Dinard en kijkt uit op het strand. Een fantastische locatie! Het hotel biedt directe toegang tot restaurant Le Café Rouge, dat specialiteiten met vis- en zeevruchten serveert.

Frankrijk - Bretagne

Het 3-sterrenhotel Hôtel de la Valée is prachtig aan een baai, strand en zee gelegen. En op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de badplaats Dinard. Het restaurant De La Vallée serveert een selectie zeevruchten en tapas, bereid met verse, lokale producten.
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1