Home - Frankrijk - Haute Savoie

Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Haute Savoie

Lac d’Annecy, een uitstekende basis om deze prachtige Haute Savoie streek te verkennen. De oude stad Annecy heeft het Palais de l'Isle, ooit de gevangenis, de Pont des Amours en het winkelstraatje Rue Carnot. Lac d’Annecy heeft veel watersportmogelijkheden, maar zeker ook verdienen de fauna en flora uw aandacht. Zwanen en eenden maar ook bijzondere vogelsoorten zoals de ijsvogel zijn vaste bewoners in en om het meer. Op het zuidpuntje van het meer ligt het Bout-du-Lac, een moerasachtig gebied waar talloze wilde orchideeën groeien.


 1 

Frankrijk - Haute Savoie

Autorondreis Haute Savoie, Provence en de Côte d'Azur. Bezoek de best bezochte vakantiestreken van Frankrijk. De Haute Savoie, het mooie Lac d'Annecy, de geurende Provence en om de reis in stijl af te sluiten het mondaine Côte d'Azur. Zin in? Gewoon reserveren.

Frankrijk - Haute Savoie

Hotel Du Lac prima gelegen direct aan het meer van Annecy. Goede uitvalsbasis om de schitterende streek Haute Savoie te ontdekken. Wij hebben weer fantastische rondritten die u kunt rijden. Dus vier vakantie bij hotel du Lac in de Haute Savoie!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1