Home - Frankrijk - Normandië

Autorondreis Frankrijk - de mooiste autovakanties in Normandië

Normandië, synoniem voor cider, kaas en calvados. Een prachtig natuurrijk landschap, gevarieerd en met een veel bewogen geschiedenis. Bekend zijn de kuststadjes Fécamp en Étretat, meer dan beroemd is het schildersstadje Honfleur. Mondain zijn de badplaatsen Trouville en Deauville. Normandië is bezaaid met oude burchten en kastelen, eeuwenoude boerenhoeves en trotse landhuizen. Dit alles in een glooiend parklandschap. De Mont Saint-Michel en de invasiestranden van Normandië trekken ieder jaar vele duizenden bezoekers.


 1 

Frankrijk - Normandië

Autorondreis Côte Atlantique, Normandië en de Loire Maak kennis met Normandië, Bretagne en de Loire Atlantique in deze bijzondere hotelrondreis. Wij kunnen alleen maar zeggen, laat u verrassen en reserveer!

Frankrijk - Vogezen

Autorondreis un Tour de France. Zin in een verrassende lange autorondreis naar Frankrijk? Boek dan nu onze hotelrondreis Un Tour de France en geniet van interessante autorondritten met mooie excursies. Geweldige kennismaking met een fijn vakantieland!

Frankrijk - Normandië

Gelegen in het centrum van Trouville in Normandië van waaruit u prima deze landstreek met al haar charme kunt ontdekken. Best Western hotel du Vallon staat klaar om u als gast te ontvangen!

Frankrijk - Normandië

Omgeven door een fraai natuurlandschap maar ook dichtbij de zee ligt hotel La Rosière in Arromanches. De streek Normandië kenmerkt zich door de indrukwekkende geschiedenis en de schitterende natuur. Wees welkom bij hotel La Rosière!
* exclusief eenmalig € 20,00 reserveringskosten en toeristenbelasting.

 1